Naast onze vertrouwde stringingservice kunnen wij uw rackets ook  aanpassen aan je speelstijl (tunen) of ze gewoon matchen.

Bij BespanServiceSteve kunnen we u helpen uw rackets er hetzelfde uit te laten zien, aan te voelen en te laten spelen. We hebben een racket-diagnosemachine ter beschikking nl de Yonex Precision Scan die ons helpt te bepalen hoe u uw racket kunt aanpassen. Gewicht toevoegen aan een racket is eenvoudig MAAR om het goed te doen door gewicht te plaatsen in een positie die bij u past, is dat niet. Het diagnoseapparaat vertelt ons het huidige gewicht van de rackets, de balans en de swingweight.

 

We kunnen uw racket veranderen naar een head heavy balans, een head light balans of een even balans en we kunnen het swinggewicht aanpassen of behouden. Er is hier geen goed of fout, aangezien we allemaal verschillende speelstijlen hebben, maar door middel van discussie kunnen we u adviseren wat bij uw spel past. Afhankelijk van wat u van uw racket wilt, gebruiken we gewicht, balans en swinggewicht en voeren die cijfers door het aanpassingsprogramma dat we gebruiken en dat geeft ons een paar opties voor waar we het gewicht kunnen toevoegen. Het is een dienst die wel persoonlijk contact nodig heeft, dus kom eens langs en praat met ons, we adviseren u graag.

 

Het diagnoseapparaat is ook een heel goed apparaat voor het matchen van rackets, wanneer u meerdere van hetzelfde racket koopt, zijn er variaties in gewicht en door de metingen te nemen die we al hebben genoemd, kunnen we al uw rackets hetzelfde maken (op voorwaarde dat ze lichter zijn dan degene die u het leukst vindt).

Maak gebruik van ons contactformulier voor meer info.