Mijn naam is Steve Van de Wyngaert, zaakvoerder van B.S.S.

In mijn jonge jaren heb ik zelf op redelijk niveau getennist maar op een gegeven moment de andere "deugden" van het leven leren kennen en daar ging de tennis carrière.

Na een 20 tal jaar men oude hobby terug gevonden en even snel naar een locale dealer voor een racketje met een, wat ik toen dacht, goede bespanning.

Resultaat : TENNISARM.

Daar is mijn interesse voor het bespannen ontstaan.

Wat is begonnen als een "hobby" is uitgegroeid tot een passie.

Ik streef ernaar om U een goede service te bieden om zo uw racket weer snel in topconditie te krijgen. Uw racket is bij mij in goede handen, wij werken professioneel, hebben verstand van zaken en werken met de beste machines en materialen.

Onze machines zijn de Yonex Precision 5.0 en de Yonex Precision scan.

Wat mij onderscheidt van anderen is dat ik diverse cursussen en trainingen heb gevolgd bij het ERSA en daarbij behorend ook de nodige certificaten.

Zo eerst het Certified Stringer, daarna het Master Racket Tuner en als kers op de taart in september 2020 het Pro Tour Stringer Level 1 certificaat.

Ik kan terugvallen op een jarenlange ervaring zodat U bij mij op het juiste adres bent voor advies op maat.

Ik lever niet enkel een proffesionele 24 uurs bespanservice af maar ben verder ook gespecialiseerd in het aanpassen van uw rackets aan jouw speelstijl. In het vakjargon het "tunen" genaamd.

Bij mij wordt elke bespanning voor een recreant of prof met evenveel zorg voor detail geplaatst.

Onze kracht :

-Snelle service

-Eerlijke prijzen

-7 op 7 bereikbaar

Verder kan je bij ons terecht voor alle accessoires.